Δελτίο Τύπου: Επιτυχίες από το Τμήμα Τοξοβολίας της Λέσχης "ΓΕΡΑΝΟΣ"

Αγαπητοί φίλοι, όπως γνωρίζετε η Πολιτιστική και Αθλητική Λέσχη ΓΕΡΑΝΟΣ δεν ασχολείται μόνο με εκδηλώσεις πολιτιστικές και κοινωνικές, αλλά είναι και ένα σωματείο αναγνωρισμένο απο την ελληνική ομοσπονδία τοξοβολίας (αρ. Πρωτ. 925/15) και έχει δημιουργήσει τμήμα τοξοβολίας με αθλητές και προπονητές Α’ κατηγορίας.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας κλειστού χώρου 18m. Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και η ΣΚΟΑ-ΑΠΘ, με την παρουσία 121 αθλητών - αθλητριών από 23 Σωματεία της Ελλάδος. Το τμήμα Τοξοβολίας της Λέσχης Ζακύνθου ‘’ΓΕΡΑΝΟΣ΄΄ στη πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες Τοξοβολίας κατάφερε να αποσπάσει διακρίσεις και θετικές εντυπώσεις με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητών-τοξοβόλων.

Συγκεκριμένα:
- Στη κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Ανδρών Β’, ο αθλητής Βόσσος Πέτρος πήρε την πρώτη θέση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ενώ στην ίδια κατηγορία ο αθλητής Βισβάρδης Κυριάκος πέτυχε την τρίτη θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. 
- Στην κατηγορία Σύνθετου Τόξου Ανδρών Β’, οι αθλητές-τοξοβόλοι, Παλαιοθόδωρος Σπύρος και Παυλίδης Ιωάννης κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.


Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα για το τμήμα Τοξοβολίας του νομού μας, καθώς υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες με πολύ αξιόλογες επιδόσεις και ευελπιστούμε σε ακόμα περισσότερες διακρίσεις και συμμετοχές στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε