Ενημέρωση γα την παράσταση "ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΣΕΧΩΦ"

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου, η βραδιά ξεκίνησε φορτισμένη με συγκίνηση και ευχές (μετά τα ενθαρρυντικά νέα για την υγεία της Ντένιας) για να πάνε όλα καλά.
Ο πρόεδρος της Λέσχης ΓΕΡΑΝΟΣ, Παναγιώτης Κοντοσταυλάκης, αναφέρθηκε στην εκπληκτική ανταπόκριση του κόσμου που μας έκανε να πιστέψουμε ότι μετακομίζουμε σε μια νέα πραγματικότητα, που νιώσαμε να μεγαλώνουν και να αλλάζουν τα τετραγωνικά της ευαισθησίας μας και για τους πνεύμονες αντίστασης που δημιουργήθηκαν ενάντια στη δύσπνοια της χυδαιότητας και της αρπαχτής στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής ενός ανθρώπου. Προλόγησαν επίσης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Κωνσταντίνου, που τόνισε πόσο σημαντικό είναι το ασφαλιστικό για την υγεία και την αντιμετώπιση παρόμοιων σοβαρών καταστάσεων και ο αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Πέτρος Βάης ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στο ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ, στις παραστάσεις που ανεβάζει στην Πάτρα αλλά και σε αυτές που περιοδεύουν.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η παράσταση «ΕΛΙΞΙΡΙΟΝ ΤΣΕΧΩΦ». Μια πραγματικά σπουδαία παράσταση, δοκιμασμένη, με εξαιρετική απόδοση και ερμηνεία από τους ηθοποιούς. Το έργο κράτησε το ενδιαφέρον κι έκανε το κοινό να γελάσει με την καρδιά του χωρίς βωμολοχίες και πρόστυχα υπονοούμενα. Ο συντονισμός, οι ερμηνείες, η τέχνη εκφοράς του λόγου, ο ρυθμός από τους επαγγελματίες ηθοποιούς του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. απογείωσαν την παράσταση κι όλοι στο τέλος έφυγαν χαμογελώντας ευχαριστημένοι, άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός.
Από τα εισιτήρια της παράστασης μαζεύτηκαν 1820 €, τα οποία θα κατατεθούν την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό που όλοι ξέρουμε.

Διάφορες φωτογραφίες από την παράσταση: