Ενημερωτικό Σημείωμα: «ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ» - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ




ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ...Τουλάχιστον έτσι ήταν ο τίτλος της παράστασης του Γιώργου Χατζηνάσιου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο την Παρασκευή στις 8 Ιουλίου που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ζακύνθου «Ημέρες Τέχνης» απο τη λέσχη Γέρανος.

Εκείνο όμως που πραγματικά θα μπορούσε να αποδώσει την αλήθεια θα ήταν ΔΥΟ ΠΙΑΝΑ... ΧΙΛΙΕΣ ΦΩΝΕΣ και θα ήταν απολύτως σωστό.

Απο τη στιγμή που ανέβηκε ο σπουδαίος συνθέτης και για δυόμιση ώρες δε σταμάτησε να τραγουδάει τα τραγούδια του το κοινό και να χειροκροτεί ασταμάτητα ... συνεχώς....

Απο το ξεκίνημα της παράστασης ο Γιώργος Χατζηνάσιος συνόδευσε αριστοτεχνικά στο πιάνο το βίντεο που προβλήθηκαν σημαντικές στιγμές και σταθμοί στη ζωή του.

Στη συνέχεια δύο καταξιωμένοι και πολύ σημαντικοί τραγουδιστές , η Ρόζα Πουλημένου και ο Γιάννης Μαθές με το Γ. Χατζηνάσιο πάντα στο πιάνο μας χάρισαν πολλές μεγάλες επιτυχίες του.

Αμέσως μετά ο σπουδαίος συνθέτης παρουσίασε με την αγάπη, την μεγαλοσύνη και τη δοτικότητα που χαρακτηρίζει τους σημαντικούς ανθρώπους τον πολύ ταλαντούχο Ζακυνθινό πιανίστα και συνθέτη Σπύρο Δεληγιαννόπουλο και μαζί έπαιξαν την υπέροχη μουσική του Σπύρου για την «Αυλή των θαυμάτων» και συνόδευσαν τους δύο τραγουδιστές σε μεγάλες επιτυχίες του Γ. Χατζηνάσιου με το κοινό να χειροκροτεί και να τραγουδάει συνεχώς.

Η μουσική παράσταση τελείωσε με προβολή κλασικών ταινιών του παγκόσμιου κινηματογράφου και τους δύο μουσικούς να συνοδεύουν παίζοντας στο πιάνο το χαρακτηριστικό θέμα απο τη κάθε ταινία.
Μαγική βραδιά .... εξαιρετικής αισθητικής και απόλαυσης...

Ηταν όλοι τους υπέροχοι !!! και ήταν μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση στα πλαίσια του φεστιβάλ Ζακύνθου «Ημέρες Τέχνης» απο τη λέσχη Γέρανος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την μουσική παράσταση. Για περισσότερες φωτογραφίες στο φωτογραφικό μας αρχείο.
Φωτογραφικό υλικό: Γιάννης Παντάκης