Δελτίο Τύπου: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ


Η Πολιτιστική και Αθλητική Λέσχη Ζακύνθου «Γέρανος», με την ευκαιρία της κοπής της πίτας, παρουσιάζει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:00, στον «Κόκκινο Βράχο», την ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ. Είναι η πρώτη φορά που η Λέσχη θα κόψει την πίτα της (,ένα χρόνο ζωής έχουμε άλλωστε) και θέλουμε να είναι μια ξεχωριστή βραδιά για όλους.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί αλλά και ιδιαίτερες διασκευές που έχει αγαπήσει η ίδια.

Με δωδεκαετή παρουσία στη μουσική και τη δισκογραφία και έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους του χώρου (Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κώστας Λειβαδάς, Μπάμπης Στόκας κ. ά ), θα μας παρουσιάσει τα τραγούδια της από τους έξι προσωπικούς της δίσκους. Τραγούδια επιτυχίες όπως τα : «Μοίρα μου έγινες», «Δες Καθαρά», «Μαζί Θεός», «Δεν είναι αργά», «Περιπλανώμενο», «ο Τζον Τζον ζει» ( Ν. Μωραϊτης / Σ. Σεμσής), «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου» (από τους τίτλους της σειράς «το Νησί») και από τη νέα δισκογραφική δουλειά της : «Τ΄ ακουστικά», «Πέντε Βήματα», «Μεσοπέλαγα», που έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Μαζί της στο πιάνο, το φλάουτο και το τραγούδι, η Εύη Μάζη.

Δείτε το διαφημιστικό spot:

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα:
- 6983343201 (Π. Κοντοσταυλάκης), - 6976465137 (Μ. Γουζέλη)