Ανακοίνωση - Πρόσκληση συμμετοχής στην εκλογοαπολογηστική συνέλευση της Λέσχης


Η Πολιτιστική και Αθλητική Λέσχη Ζακύνθου «ΓΕΡΑΝΟΣ», καλεί τα ιδρυτικά μέλη της στην εκλογοαπολογηστική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 10:00, στα γραφεία της Λέσχης Φιλικών 1 & Κολυβά, με θέματα:

1. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
2. Έκθεση πεπραγμένων της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και οικονομικός απολογισμός.
3. Τοποθετήσεις, ερωτήσεις και εισηγήσεις θεμάτων στη Γενική Συνέλευση.
4. Εκλογές: Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου για ελεγκτική επιτροπή για την τριετία 2015-2018.


Παρακαλούμε, όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ. Σ. της Λέσχης, να καταθέσουν τις δηλώσεις τους από την Παρασκευή 22/10 έως και την Τρίτη 27/10 από 18:00 έως 20:00 στα γραφεία της Λέσχης Φιλικών 1& Κολυβά.

(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6983343201 και 6976465137 )

Στην περίπτωση έλλειψης απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά από μια εβδομάδα την ίδια μέρα και ώρα στο ίδιο μέρος με τα ίδια θέματα.

Προσκαλούμε τα ιδρυτικά μέλη να παρευρεθούν γιατί η παρουσία τους και η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη στιγμή είναι απαραίτητη και σημαντική.

Παράλληλα προσκαλούμε όλους τους φίλους της Λέσχης ΓΕΡΑΝΟΣ που θεωρούν ότι η δράση της και το έργο που έχει επιδείξει – σε αυτό το μικρό διάστημα της ύπαρξης της – είναι σημαντικά και συμβάλουν θετικά στην πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη του τόπου μας, να γίνουν μέλη μας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, καθώς και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες εάν το επιθυμούν.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, άλλωστε ο πολιτισμός, η παράδοση, η αλληλεγγύη, η προσφορά και το μέλλον, αφορούν σε όλες τις ηλικίες.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ