Δελτίο Τύπου: «30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ» - Barrage Club (5/8/2023)

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δημοφιλής κωμικός Κωνσταντίνος  Ραβνιωτόπουλος που βραβεύτηκε  στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης, για τα 30 του χρόνια παρουσίας στο stand up comedy, έρχεται  στον κήπο του Barrage για μια και μοναδική παράσταση, εφ όλης της ύλης, με τίτλο:

«30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ»

Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 9:15 μ.μ.

Με τα καλύτερα κείμενά του, που άφησαν εποχή - όπως η Αράχωβα, το περίφημο: «τι έχεις αγάπη μου; Τίποτα!» αλλά και σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ  αναδεικνύει πάντα ο γνωστός κωμικός!

Θεωρούνται εξαιρετικές οι αναφορές του για τις μάνες που αγαπήσαμε, για τους πατεράδες που αψηφήσαμε! Ακόμη και όταν περιγράφει ιατρικές εξετάσεις όπως την κολονοσκόπηση, θα αφεθείς και θα γελάσεις πολύ. Τα κείμενα πάντα αστεία και διαχρονικά, ασχολούνται με όλους και με όλα. Με τους φίλους και την αντιμετώπιση τους όταν χάνουμε τα κλειδιά μας, τα ζευγάρια, τι γυρεύουμε Πασχαλιάτικα στο… Μπαλί! Τα τηλεπαιχνίδια, τις παράξενες παραγγελίες μας στα καφέ, τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των εταιρειών, αλλά και πως μπορείτε να τα αποτρέψετε με χιούμορ, την αυτόματη γραφή και τα ευτράπελα της, ό,τι τρελό παθαίνουμε το μετατρέπει σε κωμωδία και γέλιο.

Μη χάσετε αυτή τη παράσταση, που θα συζητάτε για καιρό. 

Διάρκεια 95 λεπτά!

Για να θυμηθούμε και να ξαναζήσουμε την εποχή που οι άνθρωποι γελούσαν... γελούσαν χαλαρά και αβίαστα... με την ψυχή τους.

Με την υποστήριξη της Λέσχης ΓΈΡΑΝΟΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6983343201