Δελτίο Τύπου - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ «ΣΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ «ΣΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ»

Ο Γιάννης Ρίτσος ζητούσε να φτιάξουμε «…ένα χωμάτινο πουλί, να πετάει τη νύχτα και να κελαηδεί για το παιδί» που είναι «ζωή, τίποτε άλλο». Πόσο εύκολο να το λέει ένας ποιητής… «Χάρτινο το φεγγαράκι, ψεύτικη η ακρογιαλιά..» ποίηση και ομορφιά! Σεβόμαστε την ομορφιά, την αγαπάμε και τη δοξάζουμε πρώτα γιατί η ίδια δεν διστάζει να σπαταλάει τον εαυτό της και μετά γιατί δεν είναι τυχαία. Σαν την ποίηση, υπάρχει παντού. «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι»… ποίηση και ομορφιά! Πόσο εύκολο ακούγεται… σαν να έχεις είδη ξεκινήσει τη βόλτα στους δρόμους του φεγγαριού.

Σ΄αυτούς τους δρόμους του φεγγαριού θα μας ταξιδέψει στις 28 Αυγούστου στις 21:30 ,στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, ο Γιώργος Κατσαρός, ο σπουδαίος μαέστρος και συνθέτης με μαγικές μουσικές και ωραία τραγούδια, θα μας σεργιανίσει στις γειτονιές του κόσμου την ώρα που ο φεγγάρης ολόγιομος θα ανεβαίνει να στεφανώσει τον Σκοπό.

Μια σερενάτα αφιερωμένη στην τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού θα είναι η συναυλία του Γιώργου Κατσαρού με την ωραία φωνή της Ελένης Σταμίδου και τη συνοδεία από εξαίρετους σολίστες μουσικούς. (Κ. Νικολοόπουλος κιθάρα, Γ. Σαρόγλου μπάσο, Ε. Μαυρίδου πιάνο, Κ. Αναδιώτης πλήκτρα).

Μια μαγική βραδιά… στου φεγγαριού τους δρόμους… Θέλουμε να περάσουμε καλά. Όλοι έχουμε ανάγκη να περάσουμε καλά… σας το υποσχόμαστε… Γιατί η τέχνη και η μουσική είναι δύναμη. Όχι για να εξουσιάζει χώρες και να αλλάζει κοινωνίες, για να προκαλεί επαναστάσεις ή να καταπιέζει άλλους. Είναι δύναμη για να αγγίζει κανείς τη ψυχή των ανθρώπων και να αποθέτει εκεί τους σπόρους της βελτίωσης και της ευτυχίας τους.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 10€ στο Πρακτορείο Τύπου ΕΥΡΩΠΗ, στο βιβλιοπωλείο LIBRO DORO και στο Πρατήριο Τύπου ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ.

ΤΙΜΗ ΘΕΑΤΡΟΥ 12€