Ενημέρωση: Η Λέσχη Γέρανος διοργανώνει τη μουσική παράσταση "Της Όπερας και της Οπερέτας" στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2017

ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΕΡΕΤΑΣ...


Για να ξορκίσουμε την αλητεία των ανθρώπων και την κόλαση της φωτιάς που δημιούργησε.

Η Λέσχη ΓΕΡΑΝΟΣ διοργανώνει μια μουσική παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη. Με χρώμα καλοκαιρινό λουσμένη στα μυστικά φεγγάρια του Σεπτέμβρη και του Ιονίου. Μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στην Όπερα και στην Οπερέτα.

Ανθρώπων έργα η καταστροφή και η πύρινη λαίλαπα. Ανθρώπων έργα και η μουσική πανδαισία που με αυτήν αποχαιρετάμε το καλοκαίρι,κλείνουμε το φεστιβάλ και ξορκιζουμε τα εγκλήματα που συντελέστηκαν φέτος στο φιόρο του λεβαντε... στη Ζάκυνθο.

Της Όπερας και της Οπερέτας, υπέροχες μελωδίες, άριες, ντουέτα (ενα medley από τα πιο γνωστά σημεία από τις πιο διάσημες όπερες των PUCCINI, BIZET, STRAUSS, VERDI και οπερέτες των ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ, ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κ.λ.π. Καρμεν, Τοσκα, Τραβιατα, Μποεμ, Λακμε, Βαφτιστικος, Απαχηδες των Αθηνων και πολλά πολλά άλλα)

Τους κυρίους ρόλους ερμηνεύουν λυρικοί καλλιτέχνες διεθνώς καταξιωμένοι:
  • Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος)
  • Ρόζα Πουλημενου (μεσόφωνος)
  • Τζινα Πουλου (υψίφωνος)
Συνοδεύουν οι μουσικοί:
  • Φριξος Διονύσιος Μορτζος (πιάνο)
  • Γιαννης Αλεξανδροπουλος (βιολί)
Μη χάσετε αυτή την πραγματικά μοναδική μουσική παράσταση. Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου στις 9:30 μμ

Εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία: ΜΥΛΩΝΑΣ, LIBRO DORO, KΛΑΥΔΙΑΝΟΣ και στα πρακτορεία τύπου ΕΥΡΩΠΗ και ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ.


ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ
Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ»