Δελτίο Τύπου: Η λέσχη ΓΕΡΑΝΟΣ παρουσιαζει τον Παναγιώτη Μάργαρη - NuevoGuitar

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου
Σάββατο 29 Ιουλίου στις 21.30

Η λέσχη ΓΕΡΑΝΟΣ στα πλαίσια του φεστιβάλ Ζακύνθου ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης Έλληνα βιρτουόζο της κλασικής κιθάρας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 21:30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, μέσα από τη νέα του μουσική πρόταση "Nuevo guitar”ενώνει τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως  μουσικού οργάνου με τη δεξιοτεχνία, τη φαντασία, το πάθος και τον αυτοσχεδιασμό.

Στη μουσική παράσταση “NuevoGuitar”, ο Παναγιώτης Μάργαρης θα ερμηνεύσει στην κιθάρα κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές “Rockofmysoul", "Mε τη μαγεία της κιθάρας"καθώς και συνθέσεις του παγκόσμιου μύθου της μουσικής Μίκη Θεοδωράκη, τις οποίες ο Παναγιώτης  συμπεριέλαβε στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ  "Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη". Θα ακουστούν επίσης, τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ερμηνευμένα μοναδικά από την εξαιρετική Ζακυνθινιά ερμηνεύτρια Ανδριάνα Λυκούρεση.

Συμμετέχει το φωνητικό Σύνολο “Ιόνιο Κύμα”.

Στη "Γή των ποιητών", το νησί που αγκάλιασε με τις ρίζες του σημαντικούς άνθρωπους της ζακυνθινής διανόησης από τον Έλληνα Εθνικό  μας ποιητή τον Διονύσιο Σολωμό, ως τον Μαρτελάο, τον Ανδρέα Κάλβο, και τον Ούγο Φώσκολο.

η "Ποίηση της μουσικής" του Παναγιώτη Μάργαρη συναντά τη "Μουσική της ποίησης " της βραβευμένης ποιήτριας και Διευθύντριας Λόγου και Τέχνης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων  Κλέλιας Xαρίση μέσα από τη νέα της ποιητική συλλογή "Μετανάστης η ελπίδα"και τα μελοποιημένα της ποιήματα.

Στην έναρξη της βραδιάς χαιρετισμό θα απευθύνει o Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κος Ιωάννης Μαρωνίτης

Στο  πλαίσιο των σημαντικών και αξιόλογων δράσεων της νέας μουσικής πρότασης "Nuevo guitar", ο  Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων τιμάει  τον μεγάλο καλλιτέχνη Παναγιώτη Μάργαρη  για την προσφορά του στην τέχνη και στον πολιτισμό.

Θα ακολουθήσει βράβευση με απονομή τιμητικής πλακέτας από την Διευθύντρια λόγου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κα Κλέλια Χαρίση.

Παναγιώτης Μάργαρης – Nuevo Guitar

Τιμή εισιτηρίου: 12€ προπώληση 15€ Γεν. Είσοδος

Σημεία προπώλησης:
  • Πλαίσιο Αλεξάνδρου Ρώμα 47
  • Libro d’ oro Υφαντουργείων 109 και Κάλβου
  • Πρακτορείο Τύπου Ευρώπη Ελευθερίου Βενιζέλου 5
  • Βιβλιοπωλείο Μυλωνάς Αλεξάνδρου Ρώμα 93
  • Πρακτορείο Τύπου Αργυροκαστρίτης 21ης Μαϊου 8
  • Βιβλιοπωλείο Κλαυδιανός Φώσκολου 92
  • 24ωρο Super Market Καποδιστρίου 18
  • Μικρό Καφέ Φιλικών 1

Δείτε το διαφημιστικό spot της εκδήλωσης: