Ενημερωτικό Σημείωμα: ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ" την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου


Στου ονείρου τα μπαλκόνια ανεβήκαμε και ξεχαστήκαμε το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.

«ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ» ήταν ο τίτλος στο αφιέρωμα που έγινε για τον σπουδαίο μελωδό ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ.

Όταν ακούς τα τραγούδια και τις μουσικές του είναι σαν να ταξιδεύεις με όλους τους χαρακτήρες από όλες τις ιστορίες της πατρίδας μας. Τραγούδια σταθμοί που αφουγκράζονται τη συλλογική μας μνήμη, γεμάτα μυρωδιές κι αρώματα. Μια μουσική συνεύρεση που φώτισε την καλοκαιρινή νύχτα ,με ανταμώματα της παρέας ,της ζεστασιάς ,της φιλίας, της απλότητας, της αγάπης και μας ταξίδεψε με τον αγέρα της νιότης στα μαλλιά.

Σ΄ αυτή την απολαυστική βραδιά, τις μαγευτικές χορδές της ψυχής και της μουσικής, δονούσαν ένας σπουδαίος κλασικός τραγουδιστής, που έχει σφραγίσει με τη φωνή και την ερμηνεία του μεγάλα τραγούδια όλων των σημαντικών ελλήνων συνθετών, ο Μανόλης Μητσιάς, μια υπέροχη σοπράνο, η Θεοδώρα Μπάκα, ένα 45μελές φωνητικό σύνολο με τον Παναγιώτη Μαρίνο στη διεύθυνση και οι μουσικοί: Αχιλλέας Γουάστορ στο πιάνο, Αλέξανδρος Μποτίνης στο βιολοντσέλο, Ηρακλής  Ζάκκας στο μαντολίνο και το μπουζούκι και  Δημήτρης Αναστόπουλος στο πιάνο.

Τους ευχαριστούμε όλους. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά στα πλαίσια του φεστιβάλ Ζακύνθου «ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ», που διοργανώνει η Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ».

Ευχαριστούμε επίσης την κ. Χριστίνα Τετράδη και το ZANTE PARK, το KEFALONIA LINES, το ΗΧΟΧΡΩΜΑ και τον Σπύρο Μόρφη αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: https://goo.gl/photos/fH3cQJ6m2g8B1JKi6