«ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» - Ενημερωτικό σημείωμα & φωτογραφίες από την παράσταση


ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΚΙΝΑΔΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ

Δύο κιθάρες και μια φωνή ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις για όνειρα, ελπίδες και καημούς της ψυχής.

Νότης Μαυρουδής, ο σπουδαίος συνθέτης και κιθαρίστας.
Αναστασία Μουτσάτσου, η αισθαντική τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή.
Γιώργος Τοσικιάν, ο εξαίρετος δεξιοτέχνης κιθαρίστας.

Με συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών, Χατζιδάκη, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Μαυρουδή, διασκευές παλαιών λαϊκών τραγουδιών όπως και έργα για δύο κιθάρες από την Λατινική Αμερική, οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες κατάθεσαν τις μουσικές εμπειρίες και το ταλέντο τους και ήρθαν να δράσουν ως βάλσαμο για τον νου και την καρδιά, στις ταραγμένες εποχές που ζούμε. Με ιδιαίτερο τρόπο διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα που ένωσε τρεις γενιές με τραγούδια που ανέδειξαν την τρυφερότητα και την βαθύτερη ομορφιά της μουσικής, του λόγου και των νοημάτων τους θυμίζοντας μας πως τα τραγούδια μπορούν να γίνουν όπλα αντοχής κατά της ασχήμιας και της παρακμής που μας περιβάλλει.

Ένα κατάμεστο θέατρο τους χειροκροτούσε σε κάθε κομμάτι και τους συνόδευσε σιγοτραγουδώντας στα υπέροχα μεγάλα τραγούδια που μας χάρισαν.

Ευχαριστούμε, ακόμα μια φορά, όλους όσους συμμετείχαν αυτή τη βραδιά και όλους όσους μας τιμούν και μας εμπιστεύονται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της λέσχης «ΓΕΡΑΝΟΣ».

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας που είναι η ανάσα και η δύναμη μας, τους χορηγούς επικοινωνίας, το θέατρο Σαρακινάδου, το «Ηχόχρωμα» και τον Σπύρο Μόρφη.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση: