Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Δελτίου Τύπου: ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Η Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΠΟΧΑΛΗΣ, παρουσιάζουν τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ την Παρασκευή στις 17 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου σε ένα rock festival, με τη συμμετοχή των ΦΟΡΑ ΛΑΜΑ.

Μια βραδιά με ροκ μπαλάντες και μουσικές ατίθασες σε μια εποχή που έχουμε ανάγκη, όσο τίποτα άλλο, να ξεφύγουμε από τη γκρίζα καθημερινότητα και τον ανελέητο βομβαρδισμό των ΜΜΕ, γιατί πρέπει να σταθούμε όρθιοι, γιατί είναι καλοκαίρι, γιατί ο καναπές δεν λύνει τα προβλήματα και η τηλεόραση τα μεγιστοποιεί.

Τα Υπόγεια Ρεύματα βρίσκονται στην τρυφερή και άγρια ηλικία των 20. Φτύνουν λέξεις, πειράζουν τις μουσικές τους, φτιάχνουν συνεχώς νέα τραγούδια, πειραματίζονται με μια ευρεία γκάμα ήχων, τριγυρίζουν τον τόπο μας, φτιάχνουν βίντεο, συνεργάζονται με δημιουργικούς ανθρώπους, αγαπάνε κι αγαπιούνται, τα αναποδογυρίζουν όλα διότι είναι 20 και γεμάτοι ενέργεια!

Τα Υπόγεια Ρεύματα του 2015 (Γρηγόρης Κλιούμης, Νίκος Γιούσεφ, Μάριος Τσάγκαρης και Τάσος Πέππας), αεικίνητα και ορεξάτα συνεχίζουν τις συναυλίες τους στα μέρη του παράξενου τόπου μας. Έχοντας ολοκληρώσει το project "20.14", με την έκδοση του ομώνυμου διπλού cd από την MLK Records και μετά από την επιτυχημένη κυκλοφορία του επετειακού "20" σε δύο δίσκους βινυλίου 180g, ανοίγουν ένα παράθυρο στο μέλλον, κρατώντας ζωντανές τις εικόνες και τις στιγμές του παρελθόντος.

Τα Υπόγεια Ρεύματα, στην νέα εποχή που εγκαινιάζουν, ανακατασκευάζουν τον ήχο τους, προσεγγίζουν ξανά τα τραγούδια τους και γράφουν από την αρχή καινούργια. Στο άλμπουμ "20.14" εμπεριέχονται σε ένα cd είκοσι αγαπημένα κομμάτια του συγκροτήματος, στις ολοκαίνουργιες εκτελέσεις που κυκλοφόρησαν με τον γενικό τίτλο "20", και σε ένα δεύτερο cd 14 φρέσκα τραγούδια για τον χρόνο που κυλάει, την πολιτικοκοινωνική κρίση και τους φόβους μας, αλλά και για όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που μας δίνουν κουράγιο να σταθούμε όρθιοι: την εσωτερική νεότητα, την υπέρβαση και την ομορφιά του κόσμου.

Στις συναυλίες του 2015, ο Πασχάλης Κολέντσης είναι υπεύθυνος για τον ηχητικό σχεδιασμό και για τις επιπρόσθετες κιθάρες που παίζει στην σκοτεινή περιοχή της κονσόλας, ενώ επί σκηνής ο Γρηγόρης Κλιούμης με την χαρακτηριστική φωνή του και το σκληρό παίξιμο της κιθάρας του συναντά το στιβαρό μπάσο του Νίκου Γιούσεφ, τα απογειωμένα πλήκτρα του Μάριου Τσάγκαρη και τα απρόβλεπτα τύμπανα του Τάσου Πέππα. Ο ηλεκτρικός, νέος, ατίθασος ήχος των Υπογείων Ρευμάτων συναντάει την λυρική και στοχαστική διάθεση των στίχων τους, με αποτέλεσμα έναν ζωηρό, δυναμικό και ανήσυχο ήχο που έρχεται να συμπληρώσει την εικοσαετή πορεία του γκρουπ με ένα άγριο και συγχρόνως τρυφερό, νέο ξεκίνημα.

Η Λέσχη «ΓΕΡΑΝΟΣ» και ο  Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΠΟΧΑΛΗΣ σας καλούν για να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ.   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:15

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Πρακτορείο Τύπου ΕΥΡΩΠΗ (Ν. Τεμπονέρας), βιβλιοπωλείο LIBRO DORO, και πρατήριο τύπου ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ.

ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ 10€